ROYAL FISHING & WATERSPORTS OY

Vuokraamme veneitä ja kalastusvälineitä sekä tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikille kalastuksesta ja vesiurheilusta kiinnostuneille

Royal Fishing & Watersport vuokraa veneitä ja kalastusvälineitä sekä järjestää ohjattuja kalastusretkiä Porin seudulla ja muualla Satakunnan alueella. Räätälöimme kalastusretkemme asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme palveluitamme säiden salliessa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Palvelemme mielellämme kaikkia kalastuksesta, veneilystä ja vesiurheilusta kiinnostuneita asiakkaita. Varmaa saalista emme voi luvata, mutta elämyksiä sitäkin enemmän. 

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Volzhanka 46 Fish vene

Vuokrattava veneemme sopii erinomaisesti kalastamiseen, mutta veneellä pääset tutustumaan Poriin myös aivan uudella tavalla jokea pitkin. Voit nauttia vesillä liikkumisesta kaveriporukalla tai käydä retkellä veneillen. Porin ympäristössä on useita mielenkiintoisia kohteita veneilijöille. Voit vuokrata veneen tunniksi tai pidemmäksi aikaa. 

Varustelu

Mercury EFI 50Hp perämoottori

Lowrance xi3 keulakone

Karttaplotterit kuskille

Lowrance Hook reveal 9" ja keulassa Lowrance Hook Revel 7"

Veneen vuokraan sisältyy ankkuri, ensiapupakkaus, mela/airot, jauhesammutin, karttaplotteri kaiulla sekä pelastusliivit.

Vuokraus alkaa Porin keskustasta Taavisillalta tai vaihtoehtoisesti voit vuokrata veneen trailerin kanssa vaikka mökille.

Veneet vuokrataan ja palautetaan täyteen tankattuna.

 

Vuokraushinnat 

 

250€/4h

400€/8h

 

Koko viikonloppu to/pe - su/ma 900€ 

 

Jobe Hydra 20 €/pv

Jobe Double Trouble 40 €/pv

Jobe Chaser 3hlö 50 €/pv

Ota yhteyttä

Ohjatut kalastusretket

Ohjattu kalastusretki sopii sekä vasta-alkajille että jo vähän enemmän kalastaneille. Kalastusretkillämme vetäjänä toimii kokenut ja Porin seudun jokien, järvien ja meren kalapaikat hyvin tunteva vetäjä. Jos et ole aiemmin kokeillut kalastusta, onnistuu se kanssamme helposti ja turvallisesti.  

 

Suunnittelemme kalastusretken asiakkaan toiveiden mukaan. Veneeseemme mahtuu oppaan lisäksi 1-4 henkilöä. Tarjoamme osallistujille kaikki kalastuksessa ja veneilyssä tarvittavat välineet. Järjestämme kalastusretkiä säiden salliessa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

 

Kalastusretken hintaan sisältyvät veneen lisäksi kalastusvälineet, liivit sekä polttoaineet. Kalastuskierroksen minimikesto on 4h. 

 

Kalastusretkien hinnat

250 €/4h

450 €/8h (3-4hlö)

Ota yhteyttä

Vene- tai jettitrailerin vuokraus

Vuokraamme Aku BE600L venetrailerin myös erikseen. Trailerilla voit kuljettaa molempia meidän veneitä tai omaa venettäsi. Traileri sopii hyvin soutuveneen tai pienen tasaperäveneen kuljetukseen. Venetrailerin vuokra-aika sovitaan asiakkaan kanssa ja se voi olla vuorokaudesta useampaan päivään.

Aku BE600L venetraileri

Kokonaispaino 600 kg
Omapaino 140kg
Kantavuus 460 kg
Pituus 459 cm
Leveys 159 cm
Jarrut ei

 

 

Ota yhteyttä

Kalastusvälineiden vuokraus

Vuokraamme kalastusvälineitä myös erikseen. Meiltä voit vuokrata laadukkaat kalastusvälineet haluamaksesi ajaksi. Jos et tarvitse koko pakettia, kysy meiltä muita vaihtoehtoja. Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia vapoja, haaveja, uistimia, jigejä sekä veneilyyn karttaplottereita ja pelastusliivejä. Teemme kalastusvälineistä asiakkaalle sopivan paketin, jotta kalastaminen onnistuu vaivattomasti. Kalastusvälineiden vuokraus sopii myös kokeneemmille kalastajille, jotka haluavat kokeilla kalastusta erilaisin välinein.

Ota yhteyttä
Created by