Vuokraamme veneitä ja kalastusvälineitä sekä tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikille kalastuksesta ja vesiurheilusta kiinnostuneille

Royal Fishing vuokraa veneitä ja kalastusvälineitä sekä järjestää ohjattuja kalastusretkiä Porin seudulla ja muualla Satakunnan alueella. Räätälöimme kalastusretkemme asiakkaan toiveiden mukaan. Tarjoamme palveluitamme säiden salliessa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Varmaa saalista emme voi luvata, mutta elämyksiä sitäkin enemmän. 

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä

Voit varata veneen tai muun palvelun nettiajanvarauksen kautta. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai haluat räätälöidyn paketin, ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Palvelemme mielellämme kaikkia kalastuksesta, veneilystä ja vesiurheilusta kiinnostuneita asiakkaita.

Ohjatut kalastusretket

Ohjattu kalastusretki sopii sekä vasta-alkajille että jo vähän enemmän kalastaneille. Kalastusretkillämme vetäjänä toimii kokenut ja Porin seudun jokien, järvien ja meren kalapaikat hyvin tunteva vetäjä. Jos et ole aiemmin kokeillut kalastusta, onnistuu se kanssamme helposti ja turvallisesti.  

 

Suunnittelemme kalastusretken asiakkaan toiveiden mukaan. Veneeseemme mahtuu oppaan lisäksi 1-3 henkilöä. Tarjoamme osallistujille kaikki kalastuksessa ja veneilyssä tarvittavat välineet. Järjestämme kalastusretkiä säiden salliessa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

 

Kalastusretken hintaan sisältyvät vene ja kalastusvälineet. Kalastuskierroksen minimikesto on 4h. 

 

Kalastusretkien hinnat

150 €/4h

250 €/8h (2hlö)

Ota yhteyttä

Veneen vuokraus

Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata Sunnan 410 kalastusvenettä ja kalastusvälineitä. Tämä palvelu sopi parhaiten jo jonkin verran veneilyä harrastaneille. Kalastusveneemme on vuokrattavissa missä päin Satakuntaa tahansa edulliseen hintaan, sillä asiakas voi hakea meiltä trailerilla veneen haluamaansa paikkaan. Veneen vuokraus on hyvä vaihtoehto esimerkiksi matkailijoille ja mökkiläisille. Kalastusveneen vuokra-aika sovitaan asiakkaan kanssa ja se voi olla vuorokaudesta useampaan päivään.

 

Veneen lisäksi vuokraamme laadukkaita kalastusvälineitä, joista teemme asiakkaan tarpeisiin sopivan paketin. Meiltä saat halutessasi kaikki tarvikkeet ja opastuksen kalastukseen. 

kalastusvenen sunnan venetraileri

Kalastusvene Sunnan 410
Vene: Sunnan 410

Perämoottori: Suzuki 5HP

Karttaplotteri: LOWRANCE hook reveal 7"

Kantavuus: 4 hlö / 300 kg

Venetraileri: Aku BE600L, jarruton

Kalastusveneen vuokraan sisältyy ankkuri, ensiapupakkaus, mela/airot, jauhesammutin, karttaplotteri kaiulla, pelastusliivit sekä traileri.

 

Vuokraushinnat

Koko paketin vuokrahinta 90 €/pv

Kysy tarjousta pidempiaikaisesta vuokrauksesta

Ota yhteyttä

Venetrailerin vuokraus

Vuokraamme Aku BE600L venetrailerin myös erikseen. Trailerilla voit kuljettaa molempia meidän veneitä tai omaa venettäsi. Traileri sopii hyvin soutuveneen tai pienen tasaperäveneen kuljetukseen. Venetrailerin vuokra-aika sovitaan asiakkaan kanssa ja se voi olla vuorokaudesta useampaan päivään.

venetraileri

Aku BE600L venetraileri

Kokonaispaino 600 kg
Omapaino 140kg
Kantavuus 460 kg
Pituus 459 cm
Leveys 159 cm
Jarrut ei

 

Vuokraushinnat

Venetrailerin vuokra 25 €/vrk

Ota yhteyttä

Kalastusvälineiden vuokraus

Vuokraamme kalastusvälineitä myös erikseen. Meiltä voit vuokrata laadukkaat kalastusvälineet haluamaksesi ajaksi. Jos et tarvitse koko pakettia, kysy meiltä muita vaihtoehtoja. Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia vapoja, haaveja, uistimia, jigejä sekä veneilyyn karttaplottereita ja pelastusliivejä. Teemme kalastusvälineistä asiakkaalle sopivan paketin, jotta kalastaminen onnistuu vaivattomasti. Kalastusvälineiden vuokraus sopii myös kokeneemmille kalastajille, jotka haluavat kokeilla kalastusta erilaisin välinein.

 

Vuokraushinnat

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä
Created by